AUTODOC Shop AUTODOC Partners AUTODOC Club Nou AUTODOC Ads
Favorite

Piese de schimb pentru camioane

Anunțul dvs. va fi primul!
Momentan nu există anunțuri din categoria Piese de schimb pentru camioane, dar anunțuri similare din alte categorii ar putea să vă intereseze. Vă rugăm să utilizați funcția de căutare pe site-ul nostru web. Doriți să vindeți articole din categoria Piese de schimb pentru camioane, nu să le cumpărați? Fiți primul care plasează o publicitate în secțiunea Piese de schimb pentru camioane.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de următoarele:

(0)

Piese pentru camioane: noi sau second hand, de la vânzători - persoane fizice sau juridice, din apropierea dumneavoastră

Piesele pentru camioane sunt expuse, în mod constant, unor solicitări sporite, în timpul condusului. Comparativ cu componentele pentru autoturisme, acestea se defectează mai rapid și trebuie înlocuite mai des.

Piesele cu o durată limitată de funcționare sunt următoarele:

  • Discurile de frână - acestea sunt predispuse la deformări și fisurări, din cauza greutății mari a vehiculului și a încărcăturii.

  • Parbrizul - acesta este, de obicei, deteriorat de pietrele, ce sar de sub roțile vehiculelor din față.

  • Filtrele - trebuie înlocuite regulat; camioanele au și filtre destinate să filtreze lichidul de servodirecție și antigelul din sistemul de răcire; în sistemul de frânare pneumatic se folosesc uscătoare de aer speciale.

  • Arcurile cu foi - de cele mai dese ori, acestea se defectează în cazul: supraîncărcării camionului, lipsei lubrifiantului, sau a condusului off-road.

  • Transmisia - de regulă, aceasta se defectează în rezultatul utilizării sale necorespunzătoare, cum ar fi: schimbarea vitezelor la timpul nepotrivit, cuplarea vitezei marșarier la mersul în față, schimbarea prea rapidă într-o viteză inferioară la frânare, apăsarea prea îndelungată a pedalei de ambreiaj.

Pe site-ul Anunțuri de la AUTODOC puteți obține oricând oferte profitabile. Aici veți găsi o gamă foarte variată de piese auto noi și uzate, de la vânzători - persoane fizice sau juridice din apropierea dumneavoastră. Aveți grijă să examinați atent componentele, atunci când vă întâlniți personal cu vânzătorul. Încheiați rapid tranzacțiile, pentru a economisi timp și bani.

Pe Anunțuri de la AUTODOC puteți, la fel, să vindeți piesele de schimb, pe care nu le mai folosiți. Postați gratuit anunțurile dumneavoastră și sporiți-vă veniturile.