AUTODOC Shop AUTODOC Partners AUTODOC Club Nou AUTODOC Ads
Favorite

Mașini agricole, remorci, autobuze, autocamioane

Anunțul dvs. va fi primul!
Momentan nu există anunțuri din categoria Mașini agricole, remorci, autobuze, autocamioane, dar anunțuri similare din alte categorii ar putea să vă intereseze. Vă rugăm să utilizați funcția de căutare pe site-ul nostru web. Doriți să vindeți articole din categoria Mașini agricole, remorci, autobuze, autocamioane, nu să le cumpărați? Fiți primul care plasează o publicitate în secțiunea Mașini agricole, remorci, autobuze, autocamioane.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de următoarele:

(0)

Utilaje agricole, remorci, autobuze și camioane: noi sau second hand, de la vânzători persoane - fizice sau juridice, din apropiere de dumneavoastră

Utilajele agricole, remorcile, autobuzele și camioanele sunt utilizate atât de întreprinderile mici, cât și de cele mari.

Funcțiile și domeniile de aplicare:

  • utilajele agricole - sporesc eficiența muncii, multe procese devenind mecanizate și automatizate, cum ar fi: cultivarea solului, plantarea, irigarea, culesul, păstrarea și procesarea furajelor, hrănirea animalelor, etc.

  • camioanele și remorcile - sunt destinate pentru sarcinile mari, de regulă, fiind folosite la transportarea: instrumentelor, materialelor de construcție, alimentelor și produselor industriale.

  • autobuzele - sunt necesare pentru transportarea persoanelor; pe lângă cele standard, există, la fel, autobuze articulate și supraetajate.

Dacă ați început de la zero afacerea dumneavoastră și doriți să economisiți, puteți cumpăra avantajos utilaje și vehicule uzate.

Folosiți serviciul nostru online Anunțuri de la AUTODOC, principalele avantaje ale căruia sunt:

  • o gamă vastă de vehicule specializate noi și uzate, de la vânzători - persoane fizice;

  • posibilitatea de a vă întâlni personal cu vânzătorul, ceea ce vă permite să examinați atent produsele, să verificați starea acestora, precum și să negociați prețul pentru cumpărături avantajoase.

  • șansa de a obține câștiguri suplimentare - postați gratuit anunțurile dumneavoastră și sporiți-vă veniturile prin vânzare.

Doriți să vă completați flota cu vehicule noi și să vă extindeți afacerea? Anunțuri de la AUTODOC vă va ajuta să găsiți oferte avantajoase de la persoane juridice, aflate în apropierea dumneavoastră. Alegeți o metodă de plată convenabilă și obțineți utilaje de primă clasă, în cel scurt timp posibil.