AUTODOC Shop AUTODOC Partners AUTODOC Club Nou AUTODOC Ads
Favorite

Piese și accesorii pentru sporturile extreme motorizate

Anunțul dvs. va fi primul!
Momentan nu există anunțuri din categoria Piese și accesorii pentru sporturile extreme motorizate, dar anunțuri similare din alte categorii ar putea să vă intereseze. Vă rugăm să utilizați funcția de căutare pe site-ul nostru web. Doriți să vindeți articole din categoria Piese și accesorii pentru sporturile extreme motorizate, nu să le cumpărați? Fiți primul care plasează o publicitate în secțiunea Piese și accesorii pentru sporturile extreme motorizate.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de următoarele:

(0)

Piese și accesorii pentru sporturile cu motor: noi sau second hand, de la vânzători persoane - fizice sau juridice din apropiere de dumneavoastră

Piesele și accesoriile pentru sporturile cu motor mențin vehiculele funcționale, le fac mai sigure pentru utilizatori, precum și asigură o utilizare confortabilă a acestora.

Cele mai solicitate piese și accesorii pentru sporturile cu motor sunt:

  • Căștile de protecție - previn accidentarea capului.

  • Walkie-talkie-urile - necesare pentru a asigura comunicarea radio între participanții la cursă.

  • Ecranele termoizolante - previn pătrunderea în habitaclu a căldurii produse de componentele încălzite.

  • Crash bar-urile (instalate pe ATV-uri și motociclete) - previn accidentarea șoferului și absorb parțial impacturile.

  • Scuturile - protejează motoarele, radiatoarele și alte ansambluri împotriva deteriorării.

  • Sistemele audio - asigură un sunet de înaltă calitate, indiferent de schimbările de temperatură, umiditatea înaltă sau expunerea la praf.

  • Panourile de instrumente și senzorii - afișează informații importante despre viteză, turația motorului și presiunea turbocompresorului.

  • Camerele de bord - permit înregistrarea de videouri, în timpul condusului zdruncinat.

  • Cănile de călătorie și suporturile pentru pahare - asigură fixarea recipientelor cu lichide, permițând astfel șoferilor să aibă mâinile libere,

Cumpărați componente de înaltă calitate, noi sau uzate, de pe platforma online - Anunțuri de la AUTODOC. Răsfoiți anunțurile de la persoane fizice sau juridice, pentru a găsi cele mai bune oferte. Aranjați întâlniri cu vânzătorii, verificați produsele și încheiați tranzacții reușite.

Vindeți, fără dificultăți, piesele de schimb de care nu mai aveți nevoie, pe Anunțuri de la AUTODOC. Postați gratuit anunțurile dumneavoastră și găsiți imediat potențiali cumpărători.