AUTODOC Shop AUTODOC Partners AUTODOC Club Nou AUTODOC Ads
Favorite

ATV-uri și snowmobile

Anunțul dvs. va fi primul!
Momentan nu există anunțuri din categoria ATV-uri și snowmobile, dar anunțuri similare din alte categorii ar putea să vă intereseze. Vă rugăm să utilizați funcția de căutare pe site-ul nostru web. Doriți să vindeți articole din categoria ATV-uri și snowmobile, nu să le cumpărați? Fiți primul care plasează o publicitate în secțiunea ATV-uri și snowmobile.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de următoarele:

(0)

ATV-uri și snowmobile: noi sau second hand, de la vânzători - persoane fizice sau juridice, din apropierea dumneavoastră

ATV-urile și snowmobilele sunt destinate pentru condusul pe teren accidentat și drumuri înzăpezite.

Tipuri de ATV-uri:

  1. Sport - au motoare puternice, transmisie manuală și suspensii independente, fiind destinate condusului dinamic, pe drumuri pavate sau de țară.

  2. Utilitare - vehicule cu un motor de până la 1L, care sunt dotate cu: transmisie cu variație continuă (CVT) cu treaptă joasă, tracțiune integrală, suspensie independentă, bară de remorcare și un troliu; acestea sunt potrivite pentru condusul în locații de pescuit sau vânătoare; de obicei, au două locuri.

  3. Turistice - perfecte pentru călătoriile lungi; au mai multe locuri, acoperiș și anvelope late.

Tipuri de snowmobile:

  1. Sport - echipate cu motoare puternice și suspensii amortizante; sunt ușoare; nu sunt potrivite pentru condusul pe teren cu zăpada moale.

  2. Montane - asigură un condus excelent în munți și pe zăpadă adâncă.

  3. Crossovere - au manevrabilitate bună; se descurcă cu trasee de orice dificultate.

  4. Touring - destinate pentru condusul pe trasee; au două locuri încălzite; sunt dotate cu bare de remorcare.

  5. Pentru copii - acestea sunt ușor de controlat; au un sistem de siguranță încorporat; majoritatea modelelor sunt potrivite pentru copiii cu vârsta de peste 9 ani.

Pe site-ul Anunțuri de la AUTODOC găsiți o gamă variată de vehicule noi și second hand, de la vânzători - persoane fizice sau juridice. Aranjați o întâlnire cu un vânzător aflat în apropierea dumneavoastră, pentru a verifica produsul și negocia prețul.

Serviciul online - Anunțuri de la AUTODOC vă oferă o șansă bună de a câștiga niște bani în plus. Postați anunțuri de vânzare gratuite, cu vehiculele de care nu mai aveți nevoie și găsiți imediat cumpărători interesați de acestea.