AUTODOC Shop AUTODOC Partners AUTODOC Club Nou AUTODOC Ads
Favorite

AUTODOC ADS - cumpărare ușoară, vânzare ușoară

Sfaturi utile de cumpărare
Sfaturi utile de vânzare

Produse și servicii auto - toate într-un singur loc

 • Găsiți tot de ce aveți nevoie

  Nu puteți găsi, ceea de ce aveți nevoie, în categoria corespunzătoare? Încercați să utilizați funcția de căutare.

 • Selectați anunțul

  Verificați fotografiile și citiți descrierea articolului. Asigurați-vă că produsul are specificațiile tehnice potrivite.

 • Contactați vânzătorul

  Înainte de efectuarea unei achiziții, este recomandabil să apelați vânzătorul sau să-i expediați un mesaj, pentru a afla mai multe detalii despre produs, precum și a discuta prețul și condițiile de livrare a acestuia.

 • Achitați și ridicați personal mărfurile

  Dacă este posibil, întâlniți-vă personal cu vânzătorul, pentru a finaliza tranzacția. Achitați produsul, numai după ce l-ați examinat.

Recomandări
1. Crearea unui titlu de anunț
Titlul trebuie să fie clar și concis: indicați denumirea și caracteristicile-cheie ale produsului sau ale serviciului pe care îl oferiți.Evitați frazele generale care nu oferă informații utile.
2. Selectarea unei secțiuni de catalog în care să vă plasați anunțul
Produsul sau serviciul oferit trebuie să corespundă exact subiectului secțiunii alese din catalog. Acest lucru permite potențialilor cumpărători să vă găsească mai repede anunțul. Puteți alege singur secțiunea sau o puteți lăsa la latitudinea sistemului nostru. Introduceți pur și simplu numele produsului sau serviciului în titlu și anunțul dumneavoastră va fi plasat automat în secțiunea corespunzătoare.
3. Descrierea produsului sau a serviciului
Asigurați-vă că adăugați o descriere a produsului sau a serviciului pentru a reduce numărul de întrebări ulterioare din partea potențialilor cumpărători. Oferiți informații detaliate, cum ar fi denumirea piesei, numărul OEM, starea acesteia și principalele caracteristici.
4. Detalii despre produs sau serviciu
Utilizați câmpurile speciale pentru a introduce datele. Introduceți cât mai multe detalii pentru a ajuta potențialii cumpărători să selecteze produsul sau serviciul. Este important să utilizați numerele pieselor OEM sau informații despre compatibilitatea cu vehiculele, astfel încât mai mulți cumpărători să vă găsească anunțul.
5. Datele de contact și locația
Includeți numele dumneavoastră și un număr de telefon valabil, astfel încât potențialii cumpărători să vă poată contacta rapid. Indicați locația dumneavoastră: orașul și zona în care se află produsul sau serviciul dumneavoastră. Nu includeți informații personale, de exemplu, adresa exactă a domiciliului dumneavoastră, care ar putea fi utilizată de către escroci.
 • Nu doriți să pierdeți timp, căutând piese auto?

  Plasați un anunț, privind privind produsul căutat de dvs., pe site-ul nostru și vânzătorii potențiali vă vor contacta.

 • Nu puteți găsi piesa auto de care aveți nevoie?

  Vizitați autodoc24.ro - aici vă așteaptă mii de oferte.

 • Ați fost victima unei escrocherii?

  Contactați echipa noastră suport clienți, sau accesați pagina anunțurilor publicitare, pentru a raporta cazul dvs.