AUTODOC Shop AUTODOC Partners AUTODOC Club Nou AUTODOC Ads
Favorite

Scule și echipamente

Anunțul dvs. va fi primul!
Momentan nu există anunțuri din categoria Scule și echipamente, dar anunțuri similare din alte categorii ar putea să vă intereseze. Vă rugăm să utilizați funcția de căutare pe site-ul nostru web. Doriți să vindeți articole din categoria Scule și echipamente, nu să le cumpărați? Fiți primul care plasează o publicitate în secțiunea Scule și echipamente.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de următoarele:

(0)

Instrumente și echipamente: noi sau second hand, de la vânzători - persoane fizice sau juridice, din apropierea dumneavoastră

Instrumentele și echipamentele vă permit să realizați singur lucrările de reparație sau întreținere a vehiculului dumneavoastră.

Principalele tipuri de instrumente:

  1. Electrice (chei de impact, burghii, polizatoare, încărcătoare de baterii, redresoare auto etc) - acestea se folosesc la instalarea pieselor auto, întreținerea caroseriei, schimbarea bateriei și pornirea motorului.

  2. Electronice (multimetre, scanere OBD2) - sunt utilizate pentru testarea electronicelor și altor sisteme.

  3. Hidraulice - cricuri, scule folosite pentru instalarea și demontarea pieselor instalate prin presare.

  4. Manuale - chei (fixe, combinate, tubulare), șurubelnițe, extractoare, clești, ciocane etc.

  5. Specializate - cheile de cuplu sunt destinate pentru strângerea elementelor de fixare cu un anumit cuplu de strângere, iar cheile de bujii - pentru înlocuirea bujiilor.

Tipuri de echipamente:

  • Pentru anvelope (balansiere de roți, mașini de reparat roți, vulcanizatoare, mașini pentru montarea anvelopelor, etc) - sunt folosite la montarea și repararea anvelopelor.

  • Pentru sudare - utilizate pentru lucrul cu metalul.

  • De ridicare - ridică vehiculul sau un ansamblu la înălțimea necesară, oferind acces pentru reparație și întreținere.

  • Compresoare - acestea permit: umflarea anvelopelor, aerisirea sau vopsirea pieselor cu aer comprimat, desfacerea șuruburilor, etc.

  • Alternatoare - oferă o sursă suplimentară de curent, în cazul defectării rețelei electrice.

Pe site-ul Anunțuri de la AUTODOC veți găsi o varietate largă de anunțuri despre vânzarea unor piese second hand de către persoane fizice, sau a componentelor noi - de către persoane juridice. Aranjați o întâlnire cu vânzătorul, pentru a verifica mărfurile și pentru a le cumpăra, într-un mod direct.

Anunțuri de la AUTODOC vă oferă, la fel, și șansa de a câștiga niște bani în plus. Postați gratuit anunțurile dumneavoastră și vindeți avantajos, piesele de schimb de care nu mai aveți nevoie.