AUTODOC Shop AUTODOC Partners AUTODOC Club Nou AUTODOC Ads
Favorite

Mobilier de garaj, echipamente de depozitare și articole pentru amenăjări interioare

Anunțul dvs. va fi primul!
Momentan nu există anunțuri din categoria Mobilier de garaj, echipamente de depozitare și articole pentru amenăjări interioare, dar anunțuri similare din alte categorii ar putea să vă intereseze. Vă rugăm să utilizați funcția de căutare pe site-ul nostru web. Doriți să vindeți articole din categoria Mobilier de garaj, echipamente de depozitare și articole pentru amenăjări interioare, nu să le cumpărați? Fiți primul care plasează o publicitate în secțiunea Mobilier de garaj, echipamente de depozitare și articole pentru amenăjări interioare.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de următoarele:

(0)

Mobilă, elemente pentru depozitare și interioare pentru garaj: noi sau second hand, de la vânzători - persoane fizice sau juridice, din apropierea dumneavoastră

Mobila, elementele pentru depozitare și interioarele pentru garaj vă ajută să depozitați instrumentele și echipamentul, folosind eficient spațiul garajului. Accesul facil la instrumente și libertatea de mișcare depind de configurația și dimensiunile acestora.

Cele mai importante cerințe, față de aceste accesorii, sunt:

  1. Durabilitate și utilitate.

  2. Ușurință în întreținere.

  3. Rezistență la fluctuațiile de temperatură și la substanțele chimice corozive.

Principalele tipuri:

  • Dulapuri sau vitrine - pot fi fixe sau mobile, montate pe perete sau pe podea;

  • Mese sau bancuri de lucru;

  • Cărucioare sau lăzi pentru instrumente;

  • Panouri - plăci de depozitare verticale, pentru accesoriile utilizate frecvent.

Materialele din care sunt realizate:

  • Metal - cel mai robust și durabil, dar predispus la coroziune.

  • Plastic - rezistent la uzură, dar nu și la șocuri.

  • Lemn - ecologic, dar se fisurează și, cu timpul, este afectat de ciuperci

Echipamentul, de care aveți nevoie, depinde de suprafața de podea disponibilă. Garajul trebuie să aibă o chiuvetă și un extinctor. De asemenea, trebuie să lăsați loc și pentru o zonă de deplasat, cu un suport pentru haine.

Pe Anunțuri de la AUTODOC puteți găsi o varietate extinsă de produse noi și uzate, de la vânzători - persoane fizice sau juridice. Dacă aveți la dispoziție un buget limitat, puteți cumpăra mobilă, elemente pentru depozitare și interioare pentru garaj uzate. Aranjați o întâlnire cu vânzătorul și asigurați-vă de starea bună a produselor.

Încă mai aveți în garaj componente de care nu mai aveți nevoie? Vindeți-le pe platforma online Anunțuri de la AUTODOC. Plasarea anunțurilor este întotdeauna gratuită!