AUTODOC Shop AUTODOC Partners AUTODOC Club Nou AUTODOC Ads
Favorite

Salopete și îmbrăcăminte de lucru

Anunțul dvs. va fi primul!
Momentan nu există anunțuri din categoria Salopete și îmbrăcăminte de lucru, dar anunțuri similare din alte categorii ar putea să vă intereseze. Vă rugăm să utilizați funcția de căutare pe site-ul nostru web. Doriți să vindeți articole din categoria Salopete și îmbrăcăminte de lucru, nu să le cumpărați? Fiți primul care plasează o publicitate în secțiunea Salopete și îmbrăcăminte de lucru.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de următoarele:

(0)

Salopete și îmbrăcăminte de lucru: noi sau second hand, de la vânzători - persoane fizice sau juridice, din apropierea dumneavoastră

Salopetele și îmbrăcămintea de lucru oferă siguranță și confort, în timpul lucrărilor de reparație. De regulă, sunt realizate din materiale durabile și rezistente la murdărie, și au o mulțime de buzunare, pentru instrumente și gadget-uri. Acestea nu au încheietori sau accesorii din metal ori plastic, care ar putea deteriora caroseria vehiculului.

Acest echipament de protecție nu se strânge la spălare și ține mult. Dacă se modifică dimensiunile corpului, este necesară procurarea unor haine noi, deoarece acestea nu trebuie să vă împiedice libertatea mișcărilor, dar nici să vă fie prea largi.

Tipuri de salopete și vestimentație de lucru:

  • Costume - pantaloni și veste.

  • Semi-salopete - acestea nu vă acoperă gâtul, pieptul și brațele.

  • Salopete - au mâneci lungi, iar uneori și glugă.

Tipuri de îmbrăcăminte, în funcție de sezon:

  • De vară - pentru a fi purtate vara, sau într-un garaj încălzit.

  • De iarnă - pentru a fi purtate în aer liber, sau în încăperi reci.

După materialul din care sunt realizate, acestea pot fi din:

  • Material sintetic;

  • Bumbac;

  • Bumbac impregnat;

După scopul de utilizare, pot fi:

  • Pentru reparație;

  • Pentru spălare - impermeabile.

În timpul lucrului este recomandabil să purtați un șorț, în special atunci când lucrați cu componente murdare. Acesta trebuie să fie dintr-un material gros, acoperit cu ceară.

Pe site-ul Anunțuri de la AUTODOC, veți putea alege rapid produse noi sau second hand, de la vânzători - persoane fizice și juridice. Sistemul de căutare vă va ajuta să găsiți un vânzător aflat în apropiere de dumneavoastră, pentru a vă întâlni personal cu acesta. În timpul întâlnirii, verificați produsele și negociați prețul. În plus, pe site puteți să și vindeți componente funcționale, pe care nu le mai folosiți. Postați anunțurile dumneavoastră rapid și gratuit.