AUTODOC Shop AUTODOC Partners AUTODOC Club Nou AUTODOC Ads
Favorite

Bărci și ambarcațiuni

Anunțul dvs. va fi primul!
Momentan nu există anunțuri din categoria Bărci și ambarcațiuni, dar anunțuri similare din alte categorii ar putea să vă intereseze. Vă rugăm să utilizați funcția de căutare pe site-ul nostru web. Doriți să vindeți articole din categoria Bărci și ambarcațiuni, nu să le cumpărați? Fiți primul care plasează o publicitate în secțiunea Bărci și ambarcațiuni.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de următoarele:

(0)

Bărci și alte ambarcațiuni: noi sau second hand, de la vânzători - persoane fizice sau juridice, din apropierea dumneavoastră

Bărcile și alte ambarcațiuni pot fi de dimensiuni și capacități diferite, fiind echipate cu un motor interior sau unul exterior.

Tipuri populare de ambarcațiuni:

  • Day cruiser - mici bărci de agrement, utilizate pentru călătorii scurte; pot fi dotate cu o cabină, pentru adăpostire pe vreme nefavorabilă.

  • Overnighter - oferă posibilitatea de înnopta la bordul acesteia, având în dotare un spațiu pentru gătit și o toaletă de compostare.

  • Bowrider - bărci mici cu cabină de pilotaj pe prova.

  • Hard top - acestea au o cabină deschisă dinspre pupă și sunt echipate cu: bucătărie, toaletă și cușetă.

  • Cuddy cabin - au o cabină închisă complet.

  • High performance - bărci echipate cu motoare puternice, care le permit să se deplaseze cu viteze mari.

  • Fishing - bărci de pescuit dotate cu copertină, pentru a proteja pasagerii de soare sau ploaie.

  • Cruisers - potrivite pentru călătoriile lungi de grup, fiind dotate cu: bucătărie, toaletă, cabine pentru pasageri și o cabină de pilotaj din sticlă.

  • Motor yachts - bărci mari, spațioase, care asigură un nivel înalt de confort.

Doriți să vă cumpărați o ambarcațiune? Anunțuri de la AUTODOC vă va ajuta să faceți alegerea cea mai potrivită. Pe site-ul nostru, veți găsi o gamă vastă de ambarcațiuni noi și second hand, de la vânzători - persoane fizice sau juridice, din apropierea dumneavoastră. Aranjați întâlniri cu proprietarii, pentru a verifica funcționalitatea vehiculelor și pentru a negocia prețul acestora.

Dacă doriți să vă vindeți vehiculul, postați anunțul dumneavoastră, însoțit de o descriere detaliată. Aceasta este întotdeauna gratuit.