AUTODOC Shop AUTODOC Partners AUTODOC Club Nou AUTODOC Ads
Favorite

Piese moto

Anunțul dvs. va fi primul!
Momentan nu există anunțuri din categoria Piese moto, dar anunțuri similare din alte categorii ar putea să vă intereseze. Vă rugăm să utilizați funcția de căutare pe site-ul nostru web. Doriți să vindeți articole din categoria Piese moto, nu să le cumpărați? Fiți primul care plasează o publicitate în secțiunea Piese moto.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de următoarele:

(0)

Piese pentru motociclete: noi sau second hand, de la vânzători persoane - fizice sau juridice, din apropierea dumneavoastră

Motocicletele necesită întreținere regulată, fapt ce presupune reglarea mecanismelor, precum și înlocuirea consumabilelor și a componentelor defecte. Studiați manualul de utilizare al vehiculului, pentru a instala toate piesele necesare în intervalele corecte.

Piesele pentru motociclete, cu o durată limitată de funcționare sunt:

  • Amortizoarele și arcurile - din cauza structurii vehiculelor, aceste componente sunt expuse factorilor agresivi de mediu.

  • Filtrul de ulei - se recomandă să fie înlocuit împreună cu uleiul, la fiecare 5.000– 10.000 km.

  • Lanțul -dacă nu este lubrifiat regulat și întins corespunzător, acesta se poate uza prematur.

  • Rulmenții tijei de direcție și roții frontale - sceștia se deteriorează, atunci când conduceți pe drumuri de slabă calitate.

  • Anvelopele - acestea sunt consumabilele care afectează controlabilitatea; înlocuirea acestora trebuie efectuată, atunci când adâncimea benzii de rulare este de 1.6 mm.

  • Plăcuțele de frână - trebuie înlocuite la fiecare 5.000– 6.000 km.

  • Siguranța ventilatorului de răcire - dacă aceasta se defectează, motorul se va supraîncălzi.

  • Bujiile - dacă se acumulează condens pe ele, pornirea motorului devine dificilă.

Pe site-ul Anunțuri de la AUTODOC veți găsi o varietate largă de piese noi și uzate, de la vânzători - persoane fizice sau juridice, aflate în apropierea dumneavoastră. Vă puteți întâlniți cu ei oricând, pentru a verifica starea produsului și pentru a-l ridica personal.

Dacă aveți componente, de care nu mai aveți nevoie, le puteți vinde, foarte simplu, cu ajutorul platformei online - Anunțuri de la AUTODOC. Postați gratuit anunțurile dumneavoastră și primiți oferte de la potențiali cumpărători.