AUTODOC Shop AUTODOC Partners AUTODOC Club Nou AUTODOC Ads
Favorite

Motociclete și scutere

Anunțul dvs. va fi primul!
Momentan nu există anunțuri din categoria Motociclete și scutere, dar anunțuri similare din alte categorii ar putea să vă intereseze. Vă rugăm să utilizați funcția de căutare pe site-ul nostru web. Doriți să vindeți articole din categoria Motociclete și scutere, nu să le cumpărați? Fiți primul care plasează o publicitate în secțiunea Motociclete și scutere.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de următoarele:

(0)

Motociclete și scutere: noi sau second hand, de la vânzători - persoane fizice sau juridice, din apropierea dumneavoastră

Motocicletele și scuterele vă permit să călătoriți ușor și confortabil. Acestea pot fi conduse off-road, de-a lungul potecilor de pădure, precum și în munți.

Principalele sale avantaje sunt:

  • Prețul accesibil - motocicletele și scuterele sunt mai ieftine, decât automobilele;

  • Dimensiune compactă - pot fi ușor manevrate în spații limitate, precum și au nevoie de un spațiu mic de parcare;

  • Eficiență - au un consum redus de combustibil.

Tipurile principale:

  • De stradă - cele mai populare, confortabile și fiabile; sunt perfecte pentru mediul urban.

  • Turistice - destinate călătoriilor pe distanțe lungi, asigurând o poziție confortabilă în timpul condusului; acestea au motoare puternice, rezistente la supraîncălzire.

  • Sport - potrivite pentru un condus dinamic; au construcție aerodinamică și permit condusul într-o poziție înclinată în față; sunt destinate pentru curse sau piste.

  • Choppere - acestea sunt echipate cu un motor de tracțiune de tip V; au ghidoane mari și roți de diametre și lățimi diferite; nu sunt potrivite pentru condusul la viteze mari.

  • Motocross - destinate doar pentru curse, fiind ușor manevrabile și având o construcție ușoară; însă, acestea nu au lumini.

  • Enduro - potrivite atât pentru condusul off-road, cât și pe drumuri asfaltate; sunt echipate cu o roată frontală mare.

Pe Anunțuri de la AUTODOC puteți alege și cumpăra rapid motocicleta sau scuterul perfect potrivit pentru dumneavoastră. Aici veți găsi o varietate largă de vehicule noi sau uzate, de la vânzători - persoane fizice sau juridice.

Doriți să vindeți motocicleta? Postați gratuit anunțul și găsiți imediat potențiali clienți.