AUTODOC Shop AUTODOC Partners AUTODOC Club Nou AUTODOC Ads
Favorite

Echipamente și accesorii pentru motociclete

Anunțul dvs. va fi primul!
Momentan nu există anunțuri din categoria Echipamente și accesorii pentru motociclete, dar anunțuri similare din alte categorii ar putea să vă intereseze. Vă rugăm să utilizați funcția de căutare pe site-ul nostru web. Doriți să vindeți articole din categoria Echipamente și accesorii pentru motociclete, nu să le cumpărați? Fiți primul care plasează o publicitate în secțiunea Echipamente și accesorii pentru motociclete.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de următoarele:

(0)

Echipament și accesorii pentru motociclete: noi sau second hand, de la vânzători -persoane fizice sau juridice, din apropierea dumneavoastră

Echipamentul și accesoriile pentru motociclete conferă condusului confort și siguranță, precum și vă permit să oferiți vehiculului un aspect unic.

Tipuri:

  • Îmbrăcăminte - protejează motocicliștii de accidentări, frig și vreme rea.

  • Cutii și coșuri - utilizate pentru transportarea bagajelor.

  • Sisteme de navigație GPS - folosite pentru identificarea rutei de urmat, în locațiile necunoscute.

  • Parbrize - protejează fața șoferului, împotriva vântului frontal, prafului și insectelor.

  • Huse - previn defectarea vehiculelor din cauza factorilor de mediu, atunci când acestea sunt parcate în aer liber.

  • Greutăți la capătul barei - reduc vibrațiile și îmbunătățesc controlabilitatea; protejează mânerele împotriva deteriorării, în cazul căderii motocicletei.

  • Mânere/Mânere de ghidon - minimalizează vibrațiile și previn formarea calusurilor, în timpul călătoriilor pe distanțe lungi, sau off-road; acestea pot fi încălzite.

  • Protecții de mâini - reduc riscul de rănire a încheieturii mâinii și degetelor, din cauza pietrelor aruncate, sau în cazul coliziunilor ori căderilor.

  • Tuburi pentru scule - necesare pentru transportarea comodă a instrumentelor.

Pe Anunțuri de la AUTODOC veți găsi o gamă foarte variată de echipament și accesorii pentru motociclete, de la vânzători - persoane fizice sau juridice. Aici puteți cumpăra din apropierea dumneavoastră, atât articole noi, cât și uzate,

Unul dintre principalele avantaje ale acestui serviciu, îl constituie posibilitatea de a vă întâlni personal cu vânzătorul. Acest fapt, vă permite să examinați atent produsele oferite și să negociați prețul. Pe platforma online Anunțuri de la AUTODOC puteți, de asemenea, vinde fără dificultăți, piesele de schimb de care nu mai aveți nevoie. Postați anunțurile dumneavoastră și găsiți rapid cumpărători.