AUTODOC Shop AUTODOC Partners AUTODOC Club Nou AUTODOC Ads
Favorite

Roți complete

Anunțul dvs. va fi primul!
Momentan nu există anunțuri din categoria Roți complete, dar anunțuri similare din alte categorii ar putea să vă intereseze. Vă rugăm să utilizați funcția de căutare pe site-ul nostru web. Doriți să vindeți articole din categoria Roți complete, nu să le cumpărați? Fiți primul care plasează o publicitate în secțiunea Roți complete.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de următoarele:

(0)

Pachete de roți și anvelope: noi sau second hand, de la vânzători - persoane fizice sau juridice din apropierea dumneavoastră

Mulți proprietari de automobile, mai ales fanii tuningului, aleg să cumpere pachete de roți și anvelope, în loc să cumpere aceste articole, în mod separat. Aceste seturi sunt extrem de utile, atunci când doriți să înlocuiți jantele de oțel presat cu altele forjate sau din aliaj, sau când doriți să instalați componente cu diametru mai mare. Dacă aveți două pachete, schimbul sezonier de anvelope devine mai convenabil. Este mult mai ușor să instalați roțile întregi cu anvelopele pe ele decât să instalați doar anvelopele.

Puteți găsi pachete cu următoarele jante:

  • Jante din oțel presat - fiind fabricate din oțel, sunt grele, reparabile și pot fi utilizate pe drumuri de slabă calitate.

  • Jante din aliaj - pot fi realizate din aluminiu și subtipuri din magneziu; sunt mai ușoare; au un design atractiv, ceea ce conferă exteriorului automobilului un aspect mai stilat.

  • Jante forjate - cel mai ușor și durabil tip; sunt elastice, astfel că în cazul unui impact, acestea se deformează, dar nu se fisurează; au un preț înalt.

Anvelopele incluse în pachete pot fi de următoarele tipuri:

  • Anvelope de iarnă - realizate dintr-un compus special de cauciuc moale și caracterizate printr-un număr mare de striații.

  • Anvelope de vară - sunt mai tari și modelul benzii de rulare a acestora este mai puțin proeminent.

  • Anvelope de patru anotimpuri - profilul benzii de rulare reprezintă o combinație optimă de diferite elemente.

Pe site-ul Anunțuri de la AUTODOC puteți cumpăra, fără dificultăți, piese auto de înaltă calitate, noi sau uzate, de la vânzători - persoane fizice sau juridice din apropierea dumneavoastră. Principalele avantaje, de care puteți beneficia, grație acestei platforme online sunt:

  • Posibilitatea de a vă întâlni personal cu vânzătorul, pentru a verifica produsele uzate.

  • Garanția calității pentru articolele noi.

  • Nu este nevoie să plătiți livrarea, deoarece puteți ridica personal componentele.

  • Oportunitatea de a posta gratuit anunțuri și de a vinde rapid produsele, pe care nu le mai folosiți.