AUTODOC Shop AUTODOC Partners AUTODOC Club Nou AUTODOC Ads
Favorite

Jante din oțel

Anunțul dvs. va fi primul!
Momentan nu există anunțuri din categoria Jante din oțel, dar anunțuri similare din alte categorii ar putea să vă intereseze. Vă rugăm să utilizați funcția de căutare pe site-ul nostru web. Doriți să vindeți articole din categoria Jante din oțel, nu să le cumpărați? Fiți primul care plasează o publicitate în secțiunea Jante din oțel.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de următoarele:

(0)

Jante din oțel: noi sau second hand, de la vânzători - persoane fizice sau juridice din apropierea dumneavoastră

Jantele din oțel reprezintă partea roții conectată la butuc și servesc pentru montarea anvelopelor. Acestea sunt incluse în dotările de bază ale majorității automobilelor: autoturisme mici și medii, SUV-uri și vehicule comerciale.

Avantaje:

  • Preț accesibil.

  • Rezistență bună la impact.

  • Pot fi reparate.

Dezavantaje:

  • Risc sporit de coroziune.

  • Design neatractiv.

  • Greutate mare.

Durata de funcționare a acestor componente nu este limitată. În cazul unei deteriorări grave, când repararea este imposibilă sau nu este rezonabilă, acestea trebuie înlocuite. Semnele defectării sunt: deformarea, inclusiv a marginilor; prezența fisurilor și coroziunii.

Mulți proprietari de automobile instalează componente din aliaj, în locul jantelor din oțel, pentru a reduce greutatea nesuspendată și pentru a îmbunătăți exteriorul vehiculului. Puteți, însă, cumpăra componente uzate, dar aflate în stare bună și economisi substanțial, în acest mod.

Site-ul nostru de anunțuri publicitare - Anunțuri de la AUTODOC vă va ajuta să găsiți piese auto noi sau uzate, în apropiere de dumneavoastră, cu doar câteva clicuri. Înainte de a cumpăra de la vânzători particulari, vă puteți întâlni personal cu aceștia, pentru a verifica produsele și pentru a le ridica personal. Marii furnizori vă oferă o gamă vastă de piese auto pentru autoturisme și vehicule comerciale, însoțite de garanția calității.

Dacă aveți componente care nu vă mai trebuie, vindeți-le rapid pe Anunțuri de la AUTODOC. Postați gratuit anunțurile și găsiți cumpărători.