AUTODOC Shop AUTODOC Partners AUTODOC Club Nou AUTODOC Ads
Favorite

Jante din aluminiu

Anunțul dvs. va fi primul!
Momentan nu există anunțuri din categoria Jante din aluminiu, dar anunțuri similare din alte categorii ar putea să vă intereseze. Vă rugăm să utilizați funcția de căutare pe site-ul nostru web. Doriți să vindeți articole din categoria Jante din aluminiu, nu să le cumpărați? Fiți primul care plasează o publicitate în secțiunea Jante din aluminiu.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de următoarele:

(0)

Jante din aliaj: noi sau second hand, de la vânzători - persoane fizice sau juridice din apropierea dumneavoastră

Pachetul dotărilor de bază, ale multor automobile de clasă business sau premium, include jante din aliaj. Acestea sunt folosite pe larg, în calitate de alternativă pentru componentele standard din oțel. Componentele date sunt utilizate, pentru a reduce greutatea vehiculului, precum și în scop de a conferi un aspect mai stilat automobilului. Piesele sunt rezistente la coroziune, însă au o plasticitate redusă, iar, în cazul unui impact puternic, se pot fisura.

În funcție de materialul din care sunt realizate, aceste piese pot fi din:

  • Aluminiu - acestea sunt cele mai populare, greutatea lor redusă asigurând un condus lin; pot avea un număr diferit de spițe..

  • Magneziu - acestea sunt chiar mai ușoare, decât cele din aluminiu; sunt durabile, fiind utilizate, în principal la automobilele sport; au un preț înalt.

În funcție de construcția sa, aceste componente pot fi:

  • Turnate - realizate dintr-un singur tip de metal.

  • Forjate - asamblate din două sau trei elemente, care sunt prinse cu șuruburi din oțel sau titaniu. Piesele date au, de obicei, un preț înalt și sunt folosite la tuning-ul automobilelor de lux, deoarece conferă un aspect stilat și accentuează puterea acestor vehicule. Dacă un element se deteriorează, acesta poate fi înlocuit, în mod separat.

Dacă doriți să cumpărați jante din aliaj, dar nu sunteți sigur că acestea se vor potrivi vehiculului dumneavoastră, verificați componentele uzate. Pe site-ul Anunțuri de la AUTODOC veți găsi o gamă largă de piese auto noi și uzate, de la vânzători - persoane fizice sau juridice. Aici, puteți găsi cu ușurință produsele potrivite și aveți ocazia să le verificați, înainte de a le cumpăra.

Plasând gratuit anunțurile dumneavoastră pe Anunțuri de la AUTODOC puteți vinde piesele auto de care nu mai aveți nevoie, rapid și fără bătăi de cap.