AUTODOC Shop AUTODOC Partners AUTODOC Club Nou AUTODOC Ads
Favorite

Sparnas / montavimo dalys

Anunțul dvs. va fi primul!
Momentan nu există anunțuri din categoria Sparnas / montavimo dalys, dar anunțuri similare din alte categorii ar putea să vă intereseze. Vă rugăm să utilizați funcția de căutare pe site-ul nostru web. Doriți să vindeți articole din categoria Sparnas / montavimo dalys, nu să le cumpărați? Fiți primul care plasează o publicitate în secțiunea Sparnas / montavimo dalys.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de următoarele:

(0)

Aripă: nouă sau second hand, în apropierea dumneavoastră, de la vânzători - persoane fizice sau juridice

Aripile apără vehiculul de murdăria și pietrele, ce pot fi aruncate de sub roți în timpul deplasării. Acestea au o funcție aerodinamică și estetică, iar în cazul unei coliziuni, ele sunt cele care absorb o parte din impact, pentru a proteja compartimentul motorului. Atunci când intră în contact cu alte piese de caroserie sau obiecte străine, vopseaua lor se poate deteriora, ceea ce duce la apariția coroziunii.

Tipurile de piese, după locația lor:

  • aripa din față și din spate;

  • aripa din dreapta și din stânga.

Aripa din față este, de regulă, prinsă cu șuruburi și clame, pe când cea din spate este sudată.

După materialul din care sunt fabricate, există aripi:

  • din metal - robuste și reparabile, în cazul unei coliziuni ușoare;

  • din plastic - ușoare, dar mai puțin durabile.

După elementele suplimentare, pot fi aripi:

  • cu un orificiu de aer - pentru aerisirea frânelor;

  • cu repetitor a indicatoarelor de direcție;

În cazul în care componenta este grav deteriorată, aceasta trebuie înlocuită cu una nouă. Datorită unei interfețe intuitive și ușoare în utilizare, pe site-ul Anunțuri de la AUTODOC puteți cumpăra rapid o aripă pentru automobil. Producători renumiți vă oferă produse noi, însoțite de garanție. Iar, dacă doriți să economisiți, puteți căuta oferte avantajoase de la persoane fizice.

Cu siguranță, aveți în garajul dumneavoastră piese uzate, pe care le-ați putea vinde. Publicați gratuit anunțuri publicitare pe Anunțuri de la AUTODOC și veți găsi, astfel, rapid un cumpărător în apropierea dumneavoastră. Puteți, de asemenea, stabili o întâlnire personală cu un cumpărător, pentru a demonstra că piesele sunt funcționale și ă negocia prețul acestora.

Este foarte comod să folosiți această platformă, deoarece toate ofertele sunt disponibile într-un singur loc.