AUTODOC Shop AUTODOC Partners AUTODOC Club Nou AUTODOC Ads
Favorite

Sistem de franare

Anunțul dvs. va fi primul!
Momentan nu există anunțuri din categoria Sistem de franare, dar anunțuri similare din alte categorii ar putea să vă intereseze. Vă rugăm să utilizați funcția de căutare pe site-ul nostru web. Doriți să vindeți articole din categoria Sistem de franare, nu să le cumpărați? Fiți primul care plasează o publicitate în secțiunea Sistem de franare.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de următoarele:

(0)

Sistem de frânare: nou sau second hand, în apropierea dumneavoastră, de la persoane fizice sau juridice

Sistemul de frânare este expus constant unor sarcinilor sporite, în special atunci când se frânează, într-un mod frecvent. Aceasta înseamnă că unele dintre componentele acestuia tind să se uzeze prematur și necesită inspecție regulată. De exemplu:

  1. Discurile de frână la un autoturism trebuie înlocuite la aproximativ 100.000 km.

  2. Plăcuțele de frână frontale trebuie înlocuite cu unele noi, la fiecare 20.000–30.000 km.

  3. Etrierele de frână, dacă sunt utilizate în condiții normale, trebuie înlocuite la fiecare 30.000 km.

Este ilegal să conduceți un vehicul cu frânele defecte. Dacă oricare dintre componentele responsabile de siguranța activă se defectează, aceasta trebuie reparată sau înlocuită imediat.

Dacă doriți să cumpărați sau să vindeți rapid piese pentru sistemul de frânare, profitați de toate beneficiile anunțurilor de la AUTODOC . Grație funcționalității optimizate a site-ului nostru, veți găsi componentele potrivite în doar câteva secunde. Obțineți oferte excelente de piese auto second hand de la persoane fizice, sau profitați de oferte comerciale avantajoase. Marii furnizori vă oferă:

  • o gamă vastă de piese noi;

  • serviciul de asistență pentru clienți;

  • garanție.

Puteți, de asemenea, publica și propriile anunțuri gratuite. Plasați simplu și rapid informațiile despre produse pe platforma pentru automobililști și veți găsi clienți, în cel mai scurt timp. Vindeți piese auto celor care au nevoie de ele.

Economisiți la cumpărături și câștigați la vânzare cu Anunțuri de la AUTODOC.