AUTODOC Shop AUTODOC Partners AUTODOC Club Nou AUTODOC Ads
Favorite

Motor piese

Anunțul dvs. va fi primul!
Momentan nu există anunțuri din categoria Motor piese, dar anunțuri similare din alte categorii ar putea să vă intereseze. Vă rugăm să utilizați funcția de căutare pe site-ul nostru web. Doriți să vindeți articole din categoria Motor piese, nu să le cumpărați? Fiți primul care plasează o publicitate în secțiunea Motor piese.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de următoarele:

(0)

Motor: nou sau second hand, în apropierea dumneavoastră, de la persoane fizice sau juridice

Motorul transformă energia termică sau electrică în energie mecanică. Motoarele moderne sunt fiabile și eficiente, cu toate acestea necesită respectarea regulilor de funcționare și o întreținere regulată. Reparația lor s-ar putea să fie foarte scumpă.

Defectarea unității este adesea cauzată de o defecțiune a componentelor sale, cum ar fi de exemplu a pieselor grupului cilindru-piston. Aceasta se poate întâmpla din cauza fisurilor, garniturilor de etanșare deteriorate, sau umezelii și murdăriei ce pătrunde în compartimentul motorului. Acești factori pot determina blocarea motorului. La fel, durata sa de funcționare poate fi redusă și de:

  • utilizarea unui ulei de motor și combustibil de slabă calitate sau neautorizat de producătorul auto, precum și a unor piese auto necorespunzătoare;

  • instalarea incorectă a componentelor;

  • pornirea cu motorul rece;

  • stilul de condus agresiv;

  • condusul off-road;

  • supraîncălzirea constantă, cauzată de defectarea sistemului de răcire a motorului.

Dacă trebuie să vindeți, sau să cumpărați piese de motor noi sau second hand, profitați de Anunțuri de la AUTODOC . Această platformă comodă vă permite să publicați imediat anunțuri gratuite. Iar, întrucât serviciul este destinat conducătorilor auto, oricine intră pe site reprezintă un potențial client.

Este simplu și convenabil să folosiți Anunțuri de la AUTODOC Avantajele noastre includ:

  • un catalog simplu și ușor de utilizat;

  • o gamă vastă de produse: piese noi și second hand de la persoane fizice sau juridice;

  • fotografii și informații detaliate despre articole.

Economisiți timp și efort. Profitați de cele mai bune oferte!