AUTODOC Shop AUTODOC Partners AUTODOC Club Nou AUTODOC Ads
Favorite

Anvelope de vară

Anunțul dvs. va fi primul!
Momentan nu există anunțuri din categoria Anvelope de vară, dar anunțuri similare din alte categorii ar putea să vă intereseze. Vă rugăm să utilizați funcția de căutare pe site-ul nostru web. Doriți să vindeți articole din categoria Anvelope de vară, nu să le cumpărați? Fiți primul care plasează o publicitate în secțiunea Anvelope de vară.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de următoarele:

(0)

Anvelope de vară: noi sau second hand, de la vânzători - persoane fizice sau juridice din apropierea dumneavoastră

Anvelopele de vară se caracterizează prin rigiditate, durabilitate și rezistență termică. Acestea asigură o aderență bună la drum și sunt eficiente în eliminarea apei de pe suprafața de contact.

După modelul benzii de rulare, anvelopele pot fi:

  • Simetric direcționale - sunt cele mai populare, aceste anvelopele fiind: durabile și ieftine, excelente pentru a rezista la acvaplanare și perfecte pentru vehiculele cu tracțiune spate. La montare, este necesar să fie luată în considerare direcția de rotație a roții.

  • Simetric nondirecționale - aceste anvelope de vară sunt versatile și accesibile.

  • Asimetric direcționale - produsele date sunt excelente pentru zilele ploioase, grație părții sale interioare mai moi și a proprietăților sale de drenare; de asemenea, acestea sunt durabile și reduc consumul de combustibil, precum și măresc distanța de frânare, la vehiculele care nu sunt echipate cu ABS.

  • Asimetric nondirecționale - la aceste modele: canelurile late de pe partea interioară înlătură rapid apa, sporind stabilitatea vehiculului pe timp de ploaie; banda de rulare rigidă îmbunătățește manevrabilitatea; acestea sunt optime pentru stilul de condus agresiv.

După înălțimea profilului, există:

  • Anvelope cu profil înalt - protejează janta, atunci când roata trece printr-o groapă, dar sunt nepotrivite pentru manevre la viteze mari.

  • Anvelope cu profil jos - asigură o controlabilitate excelentă în viraje și sunt potrivite pentru deplasarea pe drumuri de înaltă calitate.

Pe site-ul Anunțuri de la AUTODOC puteți cumpăra piese noi sau uzate, de la vânzători - persoane fizice sau juridice, din apropierea dumneavoastră. În timpul unei întâlniri personale cu vânzătorul, puteți verifica produsele și negocia prețul acestora. În plus, economisiți și la livrare.

Dacă doriți să vindeți piese funcționale, de care nu mai aveți nevoie, trebuie doar să postați anunțurile dumneavoastră pe site-ul nostru - este gratuit.