AUTODOC Shop AUTODOC Partners AUTODOC Club Nou AUTODOC Ads
Favorite

Anvelope de iarnă

Anunțul dvs. va fi primul!
Momentan nu există anunțuri din categoria Anvelope de iarnă, dar anunțuri similare din alte categorii ar putea să vă intereseze. Vă rugăm să utilizați funcția de căutare pe site-ul nostru web. Doriți să vindeți articole din categoria Anvelope de iarnă, nu să le cumpărați? Fiți primul care plasează o publicitate în secțiunea Anvelope de iarnă.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de următoarele:

(0)

Anvelope de iarnă: noi sau second hand, de la vânzători - persoane fizice sau juridice din apropierea dumneavoastră

Anvelopele de iarnă își mențin elasticitatea chiar și la temperaturi atmosferice sub zero grade. Modelul special al benzii de rulare asigură o bună aderență la suprafața drumului. Pot fi dotate cu crampoane.

Tipuri:

  • Nordice - au striații adânci, fiind ideale pentru drumurile cu zăpadă și gheață;își pierd aderența pe suprafețele umede și uscate; sunt potrivite pentru un condus relaxat.

  • Europene - asigură o bună drenare a apei; oferă performanță excelentă pe drumurile uscate, umede și noroioase; își pierd controlabilitatea și abilitatea de cross-country pe teren cu zăpadă bătătorită; sunt potrivite pentru stilul de condus agresiv.

Diferite tipuri de profil al benzii de rulare:

  • Simetric nondirecționale - optime pentru drumurile urbane și cu zăpadă;

  • Simetric direcționale - potrivite pentru condusul prin ploaie; reduc abilitatea de cross-country a vehiculului pe teren cu zăpadă moale.

  • Asimetric nondirecționale - reprezintă o opțiune versatilă pentru zonele cu condiții meteorologice schimbătoare.

Durata de funcționare a anvelopelor de iarnă este de, aproximativ, 5 ani, cu un kilometraj mediu anual de 10.000 km. Aceste componente trebuie schimbate atunci , când adâncimea benzii de rulare este sub 4 mm, sau, în cazul în care, acestea se fisurează sau își pierd elasticitatea.

Cumpărați componente noi sau uzate în apropierea dumneavoastră, folosind Anunțuri de la AUTODOC. Stabiliți o întâlnire cu persoana fizică, pentru a obține, astfel, posibilitatea de al verifica produsele e și negocia prețul. Puteți cumpăra piese de schimb nu numai pentru autoturisme, ci și pentru vehiculele comerciale.

Dacă aveți piese, de care nu mai aveți nevoie, vindeți-le pe site-ul Anunțuri de la AUTODOC . Plasarea anunțurilor publicitare este întotdeauna gratuită pe această platformă.