AUTODOC Shop AUTODOC Partners AUTODOC Club Nou AUTODOC Ads
Favorite

Sistem curatare parbriz

Anunțul dvs. va fi primul!
Momentan nu există anunțuri din categoria Sistem curatare parbriz, dar anunțuri similare din alte categorii ar putea să vă intereseze. Vă rugăm să utilizați funcția de căutare pe site-ul nostru web. Doriți să vindeți articole din categoria Sistem curatare parbriz, nu să le cumpărați? Fiți primul care plasează o publicitate în secțiunea Sistem curatare parbriz.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de următoarele:

Skoda octavia 1 2001
RON 5000,00
Negociabil
Skoda octavia 1 2001 De vanzare skoda octavia 1 , an 2002 , 1.6 benzina + gpl
Vizualizați anunțul publicitar
SKODA
Octavia II Combi (1Z5)
Sedan
300000
Manuală
Pe benzină
2001
#16287720105969
Se vinde
12.08.2021
Bacău
Este posibilă livrarea
Volkswagen Golf 1.4
RON 12000,00
Negociabil
Volkswagen Golf 1.4 marca VW GOLF 6 /1.4 TSI /2010 in stare perfecta atat optic cat si functional cu posibilitatea de ac...
Vizualizați anunțul publicitar
VOLKSWAGEN
GOLF VAN IV Variant (1J5)
Sedan
220000
Automată
Pe benzină
#16287719062268
Se vinde
12.08.2021
Piatra Neamţ
Numai ridicare personală
Doriți să vă vindeți Sistem curatare parbriz? Plasați un anunț sau Plasați un anunț de căutare

Sistem de curățare a parbrizului: nou sau second hand, de la vânzători - persoane fizice sau juridice din apropierea dumneavoastră

Sistemul de curățare a parbrizului este responsabil de curățarea murdăriei și precipitațiilor de pe parbriz. Acesta asigură o vizibilitate bună și permite șoferilor să aibă un control mai bun asupra drumului. Sistemul dat este alcătuit din numeroase mecanisme, cu ar fi: motor electric pentru ștergătorul de parbriz, pompă spălător, relee, întrerupătoare, etc.

Cele mai vulnerabile componente sunt:

  • Ștergătoarele de parbriz - acestea trebuie înlocuite destul de des; scârțâitul și dungile lăsate pe geam reprezintă semne ale defectării sale; înlocuirea tardivă a acestora, poate duce la apariția zgârieturilor pe parbriz.

  • Mecanismul de acționare al motorului electric - are o durată îndelungată de funcționare; defectarea mecanismului poate fi cauzată de pornirea acestuia fără apă pe vreme uscată, sau iarna, când lamelele ștergătorului sunt acoperite cu gheață.

  • Pompa spălătorului - drept rezultat al defectării acesteia, se poate defecta întreg sistemul; cel mai frecvent, cauza problemei sunt terminalele care se oxidează, fiind expuse la umezeală.

Defecțiunile sistemului de curățare a parbrizului trebuie înlăturate imediat, deoarece, orice limitare a unghiului de vizibilitate din scaunul șoferului poate cauza un accident rutier.

Site-ul nostru de anunțuri publicitare - Anunțuri de la AUTODOC, vă va ajuta să cumpărați piese auto, din apropierea dumneavoastră, la prețuri foarte accesibile. Alegeți un produs, consultați-vă și negociați online. Dacă doriți să economisiți bani, alegeți componente uzate, oferite de persoane fizice. Vânzătorii - persoane juridice oferă întotdeauna garanție pentru articolele noi.

Profitați de toate oportunitățile și avantajele, oferite de platforma noastră specializată - Anunțuri de la AUTODOC. Cumpărați și vindeți profitabil piese auto!