AUTODOC Shop AUTODOC Partners AUTODOC Club Nou AUTODOC Ads
Favorite

Huse

Anunțul dvs. va fi primul!
Momentan nu există anunțuri din categoria Huse, dar anunțuri similare din alte categorii ar putea să vă intereseze. Vă rugăm să utilizați funcția de căutare pe site-ul nostru web. Doriți să vindeți articole din categoria Huse, nu să le cumpărați? Fiți primul care plasează o publicitate în secțiunea Huse.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de următoarele:

(0)

Huse: noi sau second hand, de la vânzători - persoane fizice sau juridice din apropierea dumneavoastră

Husele de scaune protejează tapițeria împotriva uzurii și murdăriei. Acestea completează și personalizează interiorul vehiculului.

Husele auto sunt necesare în următoarele cazuri:

  • Dacă folosiți automobilul în calitate de taxi;

  • Transportați diverse mărfuri sau animale de companie;

  • Aveți scaune din piele naturală sau artificială, care nu sunt încălzite;

  • Doriți să schimbați rapid și ieftin interiorul;

  • Doriți să faceți scaunele mai ergonomice.

Tipuri de accesorii:

  • Destinate unui model specific - acestea sunt realizate pentru un anumit model de vehicul.

  • Universale - acestea sunt potrivite pentru majoritatea modelelor de vehicule.

La producția huselor se folosește: material textil, Alcantara, blană, piele naturală sau artificială. În plus, unele accesorii oferă opțiuni de încălzire, masaj și ventilație.

Atunci când cumpărați accesorii uzate, examinați-le atent și asigurați-vă că nu prezintă rupturi, zgârieturi, sau pete. Este recomandabil, la fel, să verificați durabilitatea cusăturilor și starea fermoarelor.

Pe site-ul Anunțuri de la AUTODOC veți găsi o gamă vastă de anunțuri de la persoane fizice din apropierea dumneavoastră. Aceasta reprezintă o ocazie bună să aranjați o întâlnire, în care să verificați personal produsele, care vă interesează. Puteți economisi la livrare și începe imediat reparația automobilului dumneavoastră. Pe platforma noastră veți găsi și oferte de la persoane juridice, specializate în producția de articole personalizate.

Dacă doriți să vindeți accesoriile vechi după înlocuirea lor, postați un anunț gratuit. Anunțuri de la AUTODOC vă va ajuta să găsiți cumpărători interesați de produsele dumneavoastră și să încheiați o tranzacție profitabilă.