AUTODOC Shop AUTODOC Partners AUTODOC Club Nou AUTODOC Ads
Favorite

Covorase auto

Anunțul dvs. va fi primul!
Momentan nu există anunțuri din categoria Covorase auto, dar anunțuri similare din alte categorii ar putea să vă intereseze. Vă rugăm să utilizați funcția de căutare pe site-ul nostru web. Doriți să vindeți articole din categoria Covorase auto, nu să le cumpărați? Fiți primul care plasează o publicitate în secțiunea Covorase auto.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de următoarele:

(0)

Covorașe auto: noi sau second hand, de la vânzători - persoane fizice sau juridice din apropierea dumneavoastră

Covorașele auto protejează podeaua habitaclului împotriva murdăriei și umezelii, facilitând curățarea acesteia. Acestea reduc nivelul de zgomot și fac ca habitaclul să fie mai comod și mai confortabil.

În funcție de materialul utilizat, aceste componente pot fi din:

  • Material textil - absorb bine umezeala și diverse tipuri de murdărie, protejând habitaclul împotriva coroziunii. Necesită o întreținere mai amănunțită, întrucât atunci când se udă trebuie uscate.sunt estetice.

  • Cauciuc - acestea sunt ușor de întreținut, însă sunt grele și nu absorb umezeala; de obicei, sunt realizate din cauciuc indian.

  • Poliuretan - acestea sunt mai ușoare, decât cele din cauciuc, precum și sunt rezistente la uzură.

Atunci când cumpărați covorașe auto, este recomandabil mereu să vă asigurați, că acestea se mulează perfect pe podea. Aceste accesorii au striații sau nervuri speciale și pot fi prinse cu cleme sau garnituri. O componentă plasată incorect, poate bloca accesul la pedale în timpul condusului, cauzând, astfel, producerea unui accident rutier.

Important! Suprafața superioară a covorașului trebuie să fie rezistență la alunecare, în caz contrar există un risc sporit de accidente. De asemenea, asigurați-vă că nu are niciun miros neplăcut persistent.

Puteți evalua calitatea și starea accesoriilor, atunci când vă întâlniți personal cu un vânzător. Platforma de anunțuri publicitare - Anunțuri de la AUTODOC vă va ajuta să găsiți oferte avantajoase de piese auto noi sau uzate, de la persoane fizice sau juridice, aflate chiar în apropierea dumneavoastră. Dacă aveți articole funcționale, dar pe care nu le mai utilizați, le puteți oricând vinde pe Anunțuri de la AUTODOC. Postați gratuit anunțurile dumneavoastră și găsiți rapid cumpărători interesați de ele.